Щори

Щори

След монтажа на нова дограма несъмнено идва ред и на щорите. Те са детайл, който служи, както за защита от слънчеви лъчи и любопитни съседски погледи, така и за осигуряване на уют, уединение и комфорт във вашето жилище. Предлагат се модели във всякакви размери, цветове и форми. Материалът, от който се изработват щорите може да бъде плат, PVC или алуминий. Ето и модели, които можем да ви предложим:

 
Хоризонтални щори

Хоризонтални алуминиеви щори (венециански) – един от най-разпространените модели щори. Те са евтини, практични, надеждни и лесни за употреба. Предлагат се в много и разнообразни цветове. Ламелите са произведени от алуминий с лаково покритие и ширина 16 или 25 мм. Прецизната изработка на управляващите механизми и висококачествени материали гарантират безпроблемна употреба в продължение на години. Хоризонталните щори се монтират върху всякакъв вид дограма.

 
Вертикални щори

Вертикални щори от текстил – една модерна алтернатива на завеси и пердета, подходящи за всеки офис или дом. Предлагат се в изключително богата гама от десени и цветове. Текстилнте материали са защитени със специална промазка, антистатични, негорими и с ширина 89 или 127 мм. Имат различна степен на пропускане и абсорбиране на светлината. Красиви и стилни вертикалните щори са идеално решение за покриване на френски прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени.Нашите партньори